Przejdź do treści
Przejdź do stopki

Konkurs kulinarny "SMAKI ZNAD POPRADU" - wyniki 01.09.2019

Treść

Ogłoszenie wyników konkursu kulinarnego "Smaki znad Popradu" w czasie V Festiwalu Czarnej Owcy oraz wspólna zabawa do samego wieczoru.

Wyniki konkursu:

KATEGORIA GOTOWE DANIA I DESERY:

1 miejsce - jagnięcina z rożna, Tadeusz Kluska

2 miejsce - placek pasterski z cebulą i boczkiem - Danuta Kulig Stowarzyszenie Młodów - Głębokie

3 miejsce - moskaliki z pastą z bryndzy - Zofia Cieślikowska

KATEGORIA PRODUKTY I PRZETWORY:

1 miejsca - deska serów, Agnieszka Jeżowska

2 miejsce - borowiki marynowane, Halina Gumulak

3 miejsce - korbacze, Renata Gumulakova

KATEGORIA NAPOJE W TYM NAPOJE ALKOHOLOWE:

1 miejsce - wino Rubus Cerasus 2018 Emila Ortyl

2 miejsce - nalewka "Babcyna Cetyna" Marcelina Kubiak

3 miejsce - nalewka "Bzinka z kumoskom" Małgorzata Polańska-Kubiak

NAGRODA JURY VIP - nalewka "Babcyna Cetyna"

GRAND PRIX KONKURSU - deska serów

311174